Neler Yaparız?

Kutu Harf

Kutu harf, çeşitli malzemelerle özellikle de tabelalar için üretilen, 2 veya 3 boyutlu hale getirilmiş reklam materyalleridir. Son teknoloji cnc, vakum cihazlarımızla en iyi kutu harf uygulamasını sizlere sunmak için bekliyoruz.

Işıklı & Işıksız Tabela

Birçok farklı reklam malzemesinden en iyi kalitede ışıklı veya ışıksız tabelaları kuracağınız işletmeniz için sizlere biz üreteceğiz. Son teknoloji cihazlarımız sayesinde başka bir reklam ajansına ihtiyacınız yok. Avva Reklam size en iyisini sunacak!

Dijital Baskı

Samsun’un en iyi reklam ajansı Avva Reklam olarak sizlere en kaliteli dijital baskı makinelerimiz ile en iyi hizmeti sunuyor ve bununla gurur duyuyoruz.

Araç Giydirme

Araç giydirme titizlik ve tecrübe isteyen bir iştir. Araç giydirmeleri uygulamaları arasında Samsun’da en iddialı reklam ajansı olarak sizlere hizmet veriyoruz.

Billboard & Raket

Açık hava reklam araçları arasında en çok kullandığınız billboard ve raketlerde de yanınızdayız. En kaliteli ve en uygun fiyatlı tüm reklam işleriniz Avva Reklam ile güvende.

Display Ürünler

Mekanizmalı ve mekanizmasız onlarca çeşide sahip Display Ürünlere Avva Reklam fiyatları ile sahip olabilmek için hemen sizi mağazamıza bekliyoruz!

Eczane Tabelası

Yeni yönetmeliğe uygun eczane tabelalarınız için tüm ölçü ve cephelerde uygulama yapıyoruz. En uygun fiyatlarla sahip olabileceğiz Eczane tabelası siparişi verebilmek için hemen bize ulaşın.

Afiş – Pankart

En çok kullanılan reklam materyalleri arasında afişler ve pankartlar yer alır. Afiş ve pankart baskılarınız da Samsun Atakum’da Avva Reklam’da. Üstün kaliteyi görmek için ofisimize buyurun.

Stand Giydirme

Fuar standları yakın temasta olunan yerlerdir. Dolayısıyla kaliteli bir baskı  merkezi ile çalışmak standlarınızın daha ilgi çekici olmasını sağlayacaktır. Avva Reklam olarak sizlere kaliteli fuar standları için yardımcı olmayı bekliyoruz.

Bayrak – Plaket – Kupa

Plaket baskı, kupa, bayrak baskı gibi tüm sosyal işlerinize özgü materyallerinizde Avva Reklam ayrıcalıkları için, Atakum’daki atölyemize sizleri bekliyoruz.